header banner
Default

Tahtacılığın en son ustalarından


Table of Contents
    Tahtacı mesleğinin son ustalarından

    Basit el aletleri ile çalıştıklarını ifade eden Mehmet Ali Tuzlu, “Ahşap üzerine herhangi bir ürün gamım yok. Sadece şunu söyleyebilirim yani bir ahşap doğrama denilen kapı pencere olayı ben öyle bir şey yapmıyorum. Daha günlük mutfak eşyaları, günlük kullanım için işte kesme tahtaları, kâseler, bardaklar, torna işleri yapıyorum. Onun haricinde masa sehpa tarzı çalışmalar, doğal ahşap formunda olmak kaydıyla o tür çalışmalar yapıyorum” dedi.

    Tahtacı mesleğinin son ustalarından

    Ayrıca eski dönemlerde yapılan ahşap işleri de onardığını ifade eden Tuzlu, “Eskiden kalmış ahşap ürünlerin restorasyonu üzerine çalışmalar hizmet verebiliyorum müşterilerime. Yani bu ne demek? İşte dededen kalan bir sandığınız var veya bir ahşap objeniz var. Bunun bir bakıma ihtiyacı var. Tekrar bir restorasyona ihtiyacı var. Bu konuda da yardımcı olabiliyoruz müşterilerimize” dedi.

    Sources


    Article information

    Author: Kimberly Sims

    Last Updated: 1702552922

    Views: 39040

    Rating: 4.8 / 5 (82 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Kimberly Sims

    Birthday: 1945-12-26

    Address: 5258 Carter Hill Apt. 668, Randymouth, NE 05004

    Phone: +3660323813020946

    Job: Investment Banker

    Hobby: Running, Painting, Billiards, Video Editing, Skiing, Card Collecting, Playing Guitar

    Introduction: My name is Kimberly Sims, I am a Determined, proficient, ingenious, accessible, skilled, venturesome, tenacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.